|vineri, decembrie 8, 2023
Sunteti aici: Home » Politic » FOTO. Băsescu ţopăind sprinten pe bordură, doar pentru a fi văzut alături de Obama
  • Urmareste-ne!

FOTO. Băsescu ţopăind sprinten pe bordură, doar pentru a fi văzut alături de Obama 

Într-o lume imaginară, Traian Băsescu este persoana basescu alatur de barack obamade care până şi vântul ţine cont când şi din ce direcţie să bată sau în care soarele s-a hotărât să răsară din est,doar după ce a primit confirmarea sa, Din fericire pentru noi ceilalţi,lumea asta îi aparţine numai lui.

La finele summit-ului NATO ce a avut loc la Newport, Traian Băsescu a ţinut să-i avertizeze pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă pe care a susţinut-o, şi implicit pe noi, concetăţenii săi, că a fost în Ţara Galilor la muncă, nu în vizită.
O afirmaţie perfect acoperită, dacă se au în vedere strădaniile sale de a fi imortalizat atunci când schimbă două-trei vorbe, despre vreme, cu vreunul dintre reprezentanţii marilor puteri mondiale.

La Bruxelles, Traian Băsescu a muncit la fel de mult pentru a fi remarcat de cancelarul german Angela Merkel, la Newport, după cum se vede şi din imagine, mai avea puţin şi-i sărea în braţe lui Barack Obama, doar pentru a-şi impresiona admiratorii cu o poză de colecţie, numai bună de pus pe Facebook, în care este surprins în imediata vecinătate a preşedintelui american.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu