|marți, iulie 23, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » Foştii noştri colegi nu mai contează în noul PNL
  • Urmareste-ne!

Foştii noştri colegi nu mai contează în noul PNL 

Liderul sătmărean al PLR, Adrian Ştef, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţeFoştii noştri colegi nu mai contează în noul PNL de presă, că a urmărit cu mare atenţie ce s-a întâmplat cu foştii săi colegi de partid şi a constatat că aceştia pur şi simplu nu mai contează în noul PNL. Adrian Ştef a dat exemplul biroului judeţean al PNL, care are în componenţă 15 membri din vechiul PNL şi doar nouă din foştii săi colegi din vechiul PNL.

“Astfel, la nivel judeţean au ajuns să ne vorbească de liberalism Petre Mureşan, Andreea Paul şi tânărul avocat Adrian Cozma”, a declarat Ştef. Liderul PLR a adăugat că foştii liberali au căzut într-o capcană, acceptând ca la împărţirea funcţiilor de conducere numărul primarilor să conteze doar în proporţie de 20%, cea mai importantă pondere fiind acordată rezultatelor la europarlamentare, care nu sunt relevante la nivel local.

Faptul că a fost ales ca reprezentant al României în Comitetul Regiunilor, fiind singurul reprezentant al ALDE în acest comitet, constituie o dovadă în plus că PLR a rămas în marea familie liberală europeană, în timp ce PNL a trecut la Popularii Europeni, a declarat Adrian Ştef.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a adăugat că a rămas consecvent proiectelor prezentate sătmărenilor în 2012 sub sigla USL. Tocmai din acest motiv, a refuzat solicitarea fostului preşedinte al PNL, Klaus Iohannis, de a-l schimba pe vicepreşedintele Mircea Govor cu altcineva de la PDL. “Nu puteam să fac acest lucru pentru că am fost, suntem şi vom fi parolişti.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu