|luni, august 2, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » FINANŢIŞTII SĂTMĂRENI SE REORGANIZEAZĂ
  • Urmareste-ne!

FINANŢIŞTII SĂTMĂRENI SE REORGANIZEAZĂ 

Din cei 448 de angajaţi din fosta Direcţie Generală
a Finanţelor Publice (DGFP) Satu Mare, au primit
preavize de concediere emise de Direcţia Generală
Regională Cluj-Napoca, un număr de 166
de angajaţi ai instituţiei.

Dintre aceştia au susţinut examen de testare profesională un număr de 71 de angajaţi. Ceilalţi funcţionari publici au optat pentru posturi vacante de execuţie fără a exista suprapuneri pe posturi.

La Administraţia Judeţeana a Finanţelor Publice (AJFP) Satu Mare, în urma opţiunilor depuse au rămas un număr de 41 de posturi, pe care au candidat 64 de persoane. În urma susţinerii testării profesionale au fost ocupate toate posturile, două persoane au renunţat să participe la testare, urmând ca 23 de persoane să fie disponibilizate. Un număr de 16 persoane vor fi angajate la nou înfiinţata Direcţie Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca, ca urmare a opţiunilor depuse şi după testarea profesională pentru ocuparea unui post vacant în cadrul acesteia.

Conform O.G. 77/2013, cinci posturi au fost restructurate, fiind posturi vacante. Ministerul Finantelor Publice (MFP) prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), a afişat pe site-ul propriu o listă cu 350 posturi vacante, pe care se pot înscrie persoanele disponibilizate care au obţinut punctajul minim necesar. Menţionăm că în Satu Mare toţi cei disponibilizaţi întrunesc condiţiile necesare.

Începând cu data de 1 septembrie, fosta DGFP se va numi
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Satu Mare, având ca structuri teritoriale Serviciul Fiscal Municipal Carei, Serviciul Fiscal Orăşenesc Negreşti-Oaş şi Serviciul Fiscal Orăşenesc Tăşnad.