|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Timp liber » Finala X Factor: Cine a castigat marele premiu de 120.000 de euro
  • Urmareste-ne!

Finala X Factor: Cine a castigat marele premiu de 120.000 de euro 

Cea de-a treia editie a concursului X Factor Romania a fost castigata, duminica, de Florin Ristei, fostul solist al formatiei Amicii, care si-a adjudecat premiul de 120.000 de euro si un contract cu o casa de discuri.

Cei patru finalisti au interpretat cate patru piese fiecare, dintre care una in duet cu antrenorii lor. Dupa incheierea televotingului, Bogdan Bratis (17 ani) si Madalina Lefter (15 ani) au parasit competitia, asa ca batalia finala s-a dat intre Florin Ristei si Alex Mataev, ambii antrenati de Delia.

Ei au intrat la duel, au cantat fiecare cate o piesa, iar apoi liniile de vot s-au deschis din nou. In final, Florin Ristei a fost declarat castigator, el primind cele mai multe voturi de la public.

Fostul solist al formatiei Amicii, cunoscuta pentru piesa „Dana”, a plecat acasa mai bogat cu 120.000 de euro si va semna un contract cu o casa de discuri. „Cu siguranta au fost si momente cand m-am trezit si am crezut ca nu mai pot… dar m-am imbarbatat. Ii multumesc lui Alex Mataev ca a ridicat stacheta. Este si perioada Sarbatorilor, am primit cel mai frumos cadou posibil!”, a precizat Florin Ristei.

Adauga un comentariu