|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » FINAL DE SĂPTĂMÂNĂ ÎNCĂRCAT ÎN MISIUNI PENTRU JANDARMI
  • Urmareste-ne!

FINAL DE SĂPTĂMÂNĂ ÎNCĂRCAT ÎN MISIUNI PENTRU JANDARMI 

Pe parcursul acestui sfârşit de săptămână,
jandarmii vor executa misiuni de asigurare
şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă
publică, cu prilejul manifestărilor cultural
artistice organizate astfel:
-31 august şi 1 septembrie la Zilele comunei Medieşul Aurit
-31 august la manifestările culturale organizate la Bogdand
-1 septembrie la Festivalul Porumbului la Domăneşti
-1 septembrie la Festivalul de Dans Şvăbesc de la Petreşti

Zonele turistice ale judeţului Satu Mare-Tăşnad, Beltiug, Acâş, Mihăieni, Apa, Mujdeni – vor fi monitorizate de asemenea de către structurile de jandarmi, care vor veghea la menţinerea ordinii publice, vor participa la prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional.
Jandarmii sătmăreni vor desfăşura individual, dar şi în cooperare  cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, o serie de misiuni specifice  pentru prevenirea infracţionalităţii şi stabillirea unui climat de ordine şi siguranţă publică în municipiul Satu Mare, dar şi în oraşele Carei, Negreşti şi Tăşnad cu zona de competenţă aferentă.

Pentru ca aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, patrulele Jandarmeriei vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor 24 de ore din 24, prin misiunile executate urmărindu-se soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite.

Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

Tuturor participanţilor la manifestările de orice natură organizate în această perioadă le  recomandăm să nu depăşească limitele decenţei comportamentale, să evite consumul excesiv de alcool, să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să semnaleze prompt forţelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri.

Adauga un comentariu