|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Cinema » Filmul „Escape plan”, in cinematografele romanesti, din 25 octombrie – TRAILER
  • Urmareste-ne!

Filmul „Escape plan”, in cinematografele romanesti, din 25 octombrie – TRAILER 

 


Escape PlanTestul suprem„, in regia suedezului Mikael Håfström si avandu-i in distributie pe Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger, va avea premiera pe 25 octombrie pe marile ecrane din tara.

Ray Breslin (Silvester Stallone) este cel mai bun expert in probleme de securitate in cadrul inchisorilor – acesta le construieste, le securizeaza si, cel mai important, le testeaza incercand sa evadeze din acestea. Ray este platit cu foarte multi bani pentru a inscena evadari din cele mai bine pazite inchisori, iar de-a lungul timpului a fost inchis in penitenciare de maxima securitate, conduse de Biroul Federal al Penitenciarelor, reusind sa scape de fiecare data.

Cand Ray si partenerii sai de B & C Security, Abigail (Amy Ryan), Hush (Curtis „50 Cent” Jackson) si Lester (Vincent D’Onofrio) primesc de doua ori mai multi bani pentru a evalua Mormantul, o inchisoare privata de maxima securitate construita conform principiilor lui Breslin, el poate doar sa accepte o astfel de provocare. Pentru a simula o incarcerare reala, localizarea inchisorii va ramane necunoscuta, iar Breslin nu va putea comunica in niciun fel cu echipa lui.

Odata ajuns inauntru, Breslin descopera ca Mormantul este o cladire cu tehnologie de ultima ora, unde sunt inchisi unii dintre cei mai periculosi criminali ai lumii. Un labirint nesfarsit de celule cu pereti de sticla, aflate in permanent sub supraveghere video si pazite de gardieni mascati, Mormantul pare sa nu permita niciun fel de scapare.

Gardianul Willard Hobbes (Jim Caviezel), caracterizat de un sadism iesit din comun, pare ca si-a stabilit propria misiune: aceea de a-i distruge pe detinutii care nu se supun regulilor lui, asa cum este si Breslin.

Atunci cand Breslin incearca sa foloseasca codul de evacuare presetat pentru a se elibera, Hobbes pretinde ca nu stie despre ce este vorba. Realizand ca i s-a intins o capcana, Breslin nu are de ales si se vede nevoit sa apeleze la misteriosul Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) pentru a-l ajuta sa supravietuiasca violentei si uneltirilor din Mormant.

Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegger au mai jucat impreuna in „The Expendables 2” (2012).

Regizorul si scenaristul Mikael Håfström, in varsta de 53 de ani, a regizat, printre altele, filmul „1408” (2007), bazat pe romanul omonim de Stephen King, si „Ritualul/ The Rite” (2011), cu Anthony Hopkins si Colin O’Donoghue.

Adauga un comentariu