|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Astrologie » Femeile in zodia berbec trebuie sa iubeasca sagetatori, lei si varsatori, iar gemenele se potrivesc cu barbatii in balanta, gemeni, varsator si sagetator. Afla cu cine sa te iubesti tu
  • Urmareste-ne!

Femeile in zodia berbec trebuie sa iubeasca sagetatori, lei si varsatori, iar gemenele se potrivesc cu barbatii in balanta, gemeni, varsator si sagetator. Afla cu cine sa te iubesti tu 

Berbec

Daca esti femeie Berbec, esti semn de foc si esti cea care domina in relatie. Ai nevoie langa tine de foc sau de aer. Un semn de apa sau de pamant va incerca sa-ti domolesca avantul sau sa-ti controleze actiunile.

Semnele pe care sa le iubesti: Sagetator, Leu, Varsator

Semnele de care sa fugi: Scorpion, Pesti, Capricorn

Taur

Pentru ca esti un semn de pamant ai nevoie mereu de stabilitate si de siguranta, asa ca iti face bine forta regeneratoare a semnelor de apa.

Numerele tale norocoase pentru primavara, in functie de zodie

Semnele pe care sa le iubesti: Rac, Balanta, Pesti

Semnele de care sa fugi: Varsator, Gemeni, Balanta

Gemeni

Fiind semne de aer, Gemenii au nevoie mereu de spatiu, de libertate si de inovatie intr-o relatie, asa ca vor fi fericiti cu zodiile de acelasi element: aerul.

Semnele pe care sa le iubesti: Balanta, Gemeni, Varsator, Sagetator

Semnele de care sa fugi: Scorpion, Taur, Pesti, Berbec

Rac

Se spune ca apele linistite sunt adanci. Tu esti o persoana foarte statornica si fidela, dar daca cineva iti tulbura linistea, devii ca un rau involburat. Cele care te vor face fericita sunt semnele de pamant, pe care le caracterizeaza statornicia. Nici cu semnele de apa nu faci echipa rea.

Semnele pe care sa le iubesti: Scorpion, Taur, Balanta, Capricorn

Semnele de care sa fugi: Leu, Varsator, Gemeni, Berbec

Leu

Pasionala si stralucitoare, o «Leoaica» are nevoie de cineva puternic langa ea, nu de cineva care sa-i domoleasca focul, asa ca cele mai potrivite sunt zodiile cu acelasi element guvernant ori cele de aer.

Semnele pe care sa le iubesti: Sagetator, Berbec, Varsator, Gemeni

Semnele de care sa fugi:Pesti, Taur, Capricorn, Scorpion

Fecioara

Aflata sub semnul greu al pamantului, Fecioara are mereu nevoie de cineva care sa o stimuleze, sa-i dea avant. Semnele de aer si de apa o fac cu adevarat fericita, in schimb semnele de foc nu fac decat sa-i „impotmoleasca“ destinul.

Semnele pe care sa le iubesti: Scorpion, Balanta, Rac, Pesti

Semnele de care sa fugi: Varsator, Berbec, Capricorn

Balanta

Aceasta zodie de aer isi gaseste echilibrul alaturi de zodiile de foc sau de aer si se simte sufocata de semnele de pamant.

Semnele pe care sa le iubesti: Gemeni, Sagetator, Varsator

Semnele de care sa fugi: Scorpion, Taur, Berbec, Pesti

Scorpion

Misterul acestor nativi face parte din farmecul lor. Semnele de pamant il fac sa se simta exact asa cum isi doreste. Alaturi de persoanele din semnele de foc nu poate avea relatii de lunga durata.

Semnele pe care sa le iubesti: Rac, Taur, Pesti, Fecioara

Semnele de care sa fugi: Leu, Balanta, Sagetator

Sagetator

Nativele din aceasta zodie de foc «gusta» dragostea alaturi de semnele de foc sau de aer. Daca sunt casatorite cu semne de pamant, vor exista mereu neintelegeri in viata de cuplu si ele nu vor ezita sa plece.

Semnele pe care sa le iubesti: Leu, Balanta, Gemeni, Varsator

Semnele de care sa fugi: Scorpion, Taur, Capricorn

Capricorn

Femeile din aceasta zodie isi gasesc sufletul pereche in persoanele guvernate de apa sau aer. Lucrurile nu merg bine daca intalnesc un semn de foc, avand tendinta de a se izola de lume

Semnele pe care sa le iubesti: Scorpion, Gemeni, Rac

Semnele de care sa fugi: Berbec, Leu, Sagetator

Varsator

Isi doresc alaturi de ei o persoana calda, pasionala si tandra si o pot gasi daca vor cauta printre semnele de foc sau de aer. Daca nu intalnesc o persoana la fel de sensibila ca ei, nu vor fi fericiti.

Semnele pe care sa le iubesti: Sagetator, Leu, Balanta, Berbec

Semnele de care sa fugi: Scorpion, Taur, Rac, Pesti

Pesti

Pestii cauta intelegerea deplina intre sufletul lor si cel al persoanei iubite si au toate sansele sa fie fericiti alaturi de semnele de pamant, dar nu vor gasi niciodata fericirea langa un semn de foc.

Semnele pe care sa le iubesti: Scorpion, Taur, Fecioara, Capricorn

Semnele de care sa fugi: Sagetator, Berbec, Leu, Varsator

Adauga un comentariu