|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Noutati » Evenimentele anului, cum s-au văzut ele din căutarea pe Google. Clasamentul “Year in Search 2014” a analizat un trilion de accesări
  • Urmareste-ne!

Evenimentele anului, cum s-au văzut ele din căutarea pe Google. Clasamentul “Year in Search 2014” a analizat un trilion de accesări 

Actorul american Robin Williams, care s-a sinucis în luna august, Campionatul Mondialevenimentele-anului-cum-s-au-vazut-ele-din-cautarea-pe-google-clasamentul-year-in-search-2014-a-analizat-un-trilion-de-accesari de Fotbal şi epidemia de Ebola au fost cele mai căutate subiecte pe Google în anul 2014 la nivel mondial, a informat gigantul din domeniul internetului. Acest clasament, “Year in Search 2014”, a fost realizat de motorul de căutare pe baza analizării unui trilion de accesări.

Pe locul patru, cu 200.000 de căutări, s-a situat tragedia cursei MH370 a companiei Malaysia Airlines, în care un avion cu 239 de persoane la bord a dispărut în martie 2014, în timp zbura de la Kuala Lumpur spre Beijing.

“Ice Bucket Challenge”, provocarea în scop caritabil la un duş cu apă cu gheaţă, în scopul strângerii de fonduri pentru combaterea sclerozei amiotrofice laterale (Amyotrophic Lateral Sclerosis, ALS), s-a aflat pe locul cinci ca număr de căutări pe Google în acest an, mai ales după ce în această campanie s-au implicat foarte multe personalităţi ale vieţii publice din toată lumea.

Jocul “Flappy Bird” pentru telefoanele mobile ocupă locul al şaselea din clasament, urmat de Conchita Wurst, interpretul transsexual austriac care a câştigat concursul Eurovision îmbrăcat într-o rochie lungă şi purtând barbă. Topul mai include gruparea Statul Islamic, filmul “Frozen” şi Jocurile Olimpice de la Soci.
La capitolul celebrităţi, clasamentul este condus de actriţa americană Jennifer Lawrence, cunoscută în special pentru rolul din “Hunger Games”, de un VIP al lumii mondene, starleta Kim Kardashian, şi de artista Julie Gayet, al cărei nume a început să aibă un răsunet extraordinar după ce presa a dezvăluit, la începutul anului, relaţia pe care o avea cu preşedintele francez, Francois Hollande.

Actorul american Tracy Morgan este pe locul patru, urmat de colegii săi de breaslă Renee Zellweger şi Jared Leno. Cântăreaţa Lorde este pe locul şapte, iar actorul american Matthew McConaughey, pe opt.

Top 10 celebrităţi este încheiat de avocata Amal Alamuddin, recent căsătorită cu actorul George Clooney, şi americanul Donald Sterling, fostul proprietar al clubului Los Angeles Clippers, care a fost exclus pe viaţă din Asociaţia Naţionlă de Baschet (NBA) din cauza unor comentarii rasiste făcute în public.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu