|vineri, decembrie 8, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Eveniment rutier
  • Urmareste-ne!

Eveniment rutier 

Ieri, 03 februarie a.c., în jurul orelor 18,47, în afara localității Odoreu, P. Gheorghe, etilotest de 38 ani, din Mediesu Aurit, conducând autoutilitara marca Iveco, pe fondul conducerii imprudente l-a acroșat pe H.  Jozsef de 31 ani, din Odoreu, care se afla pe acostamentul din partea dreapta a direcției de mers, echipat cu îmbrăcăminte reflectorizantă.

In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 31 ani.   Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l , alcool pur in aerul expirat, s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii  alcoolemiei.Cercetările continuă.

În  data de 03 februarie a.c., T.  Ioan de 24 ani,  din  Remeți, jud. Maramures, a fost  identificat in trafic pe str. Victoriei din Negresti Oas, de către  polițiștii rutieri din localitate, în timp ce conducea autoturismul Seat înmatriculat în Franța și  care nu avea drept de circulatie în Romania întrucat nu corespundea din punct de vedere tehnic si nu avea asigurare carte verde valabila.In cauza se efctuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în Romania.

De asemenea, a fost depistat în trafic, V. Ioan de 49 ani din Vama, în timp ce conducea pe str. Victoriei din Negresti Oaș autoturismul marca Ford.  Întrucat acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,86 mg./l alcool pur în aerul  expirat. Conducătorului auto  i s-au recoltat  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei .

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea unui autovehicul de către o persoană care se află sub infuența băuturilor alcoolice.

Adauga un comentariu