|marți, iulie 23, 2024
Sunteti aici: Home » Noutati » Eşti utilizator Facebook? Trebuie să citeşti asta despre setările de confidenţialitate
  • Urmareste-ne!

Eşti utilizator Facebook? Trebuie să citeşti asta despre setările de confidenţialitate 

Facebook le propune utilizatorilor reţelei de socializare să-şi revizuiască esti-utilizator-facebook-trebuie-sa-citesti-asta-despre-setarile-de-confidentialitatesetările de confidenţialitate pentru a-i ajuta să controleze mai bine ceea ce ei partajează sau publică pe reţeaua socială. Un dinozaur albastru îi ghidează prin aceşti parametri multipli aplicaţi pe informaţiile lor personale sau partajate.

„Noi ştim că veniţi pe Facebook pentru a fi în contact cu prietenii, nu cu noi. Dar noi ştim cât de important este să controlaţi ce anume partajaţi şi cu cine”, explică Paddy Underwood de la Facebook pe un blog.

Facebook a evocat în iunie această schimbare a criteriilor de confidenţialitate, după ce a fost criticată când a anunţat că va folosi informaţiile despre site-urile vizitate de membrii ei pentru a pune reclame mai bune în faţa ochilor lor.

Dar, potrivit Facebook, utilizatorii pot regla setările de confidenţialitate pentru a dezactiva această nouă funcţie.

Facebook, care numără peste un miliard de utilizatori, este regulat dată în judecată pentru incapacitatea de a proteja suficient datele membrilor ei de aplicaţii terţe sau anunţuri publicitare, relatează AFP, conform Agerpres.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu