|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Cinema » Eroii de sacrificiu s-au intors: cum arata Sylvester Stallone si Jason Statham in primul teaser pentru The Expendables 3
  • Urmareste-ne!

Eroii de sacrificiu s-au intors: cum arata Sylvester Stallone si Jason Statham in primul teaser pentru The Expendables 3 


Primul teaser pentru The Expendables 3 s-a lansat. Fanii seriei de actiune au ocazia sa ii vada pe cei mai tari eroi in primele imagini din filmul regizat de David Hughes.

In The Expendables 3, Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) si restul echipei lupta impotriva lui Conard Stonebanks (Mel Gibson), care acum cativa ani a fost cofondatorul The Expendables impreuna cu Barney.

Unul dintre absentii de marca din The Expendables 3 va fi Bruce Willis care a fost inlocuit cu legendarul Harrison Ford. Anuntul a fost facut chiar de Stallone, care a publicat un mesaj pe contul sau de Twitter: „Willis Out…Harrison Ford In. Vesti foarte bune. Am asteptat ani de zile sa se intample asta” a scris Stallone. Se pare ca relatia dintre Bruce Willis si Stallone nu este una tocmai prietenoasa, dupa ce starul din Rambo a publicat un alt mesaj pe Twitter, la cateva minute: „Lacom si lenes..o formula sigura pentru a-ti ingropa cariera”.

Potrivit presei din Statele Unite, Bruce Willis ar fi renuntat la rolul din The Expendables 3, dupa ce Stallone a refuzat sa-l plateasca cu patru milioane de dolari pentru cele patru zile in care ar fi trebuit sa filmeze.

The Expendables 3 se va lansa pe 15 august 2014.

Adauga un comentariu