|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Emanuel Gyenes, desemnat omul anului
  • Urmareste-ne!

Emanuel Gyenes, desemnat omul anului 

Consiliul Județean Satu Mare a răsplătit şi în acest an performanța, în cadrul celeigala1 laureatilor satmareni satu mare de-a VII-a ediţii a Galei Laureaților Sătmăreni. Evenimentul a fost găzduit din nou de Filarmonica “Dinu Lipatti” Satu Mare, în cadrul căruia au fost premiate personalitățile cu rezultate remarcabile în domeniile în care activează.

Acestea au fost recompensate cu diplome de merit pentru domeniile “Cultură, artă”, “Învățământ, educație”, “Cercetare”, “Social”, “Servicii sociale” și “Mediul de afaceri”. Omul anului 2014 a fost desemnat Emanuel Gyenes. Alți 11 sătmăreni au fost premiați pentru rezultatele lor deosebite în domenii precum Cultură, Învățământ și Educație, Sport, Cercetare, Servicii Sociale și Mediu de Afaceri.

12 câştigători, 12 poveşti de succes
Gala Laureaților și-a desemnat ieri câștigătorii. Nu mai puţin de 12 sătmăreni s-au evidențiat prin rezultatele deosebite obținute în domeniile lor de activitate. Actorul Nagy Orban și-a adjudecat premiul la Cultură, în timp ce la educație au plecat acasă cu statuete profesoara Koczinger Eva și elevii Schefler Barna și Gergo. Iegar Diana a fost câștigătoare în domeniul cercetare. La Sport, din lunga listă a nominalizaților, a fost recompensat Răzvan Ținca. În domeniul economic premiul a mers către firma germană de sisteme electrice Draxlmaier. Satu Mare stă bine la capitolul Servicii Sociale. Rodica Borlan, directoarea Crucii Roșii, dar și Inspectoratul pentru Situații de Urgență au primit premiul pentru munca, devotamentul și sprijinul dat comunității pe care o servesc.

Emanuel Gyenes, încântat de premiu
Emanuel Gyenes a fost desemnat omului anului 2014 în judeţul Satu Mare. “Mani”, cum îi spun apropiaţii, s-a declarat încântat de acest premiu, declarând că această distincţie îl obligă la rezultate pe măsură de acum înainte. “Mă bucur foarte mult că s-au gândit la mine şi mi-au acordat acest premiu. A fost o surpriză mare pentru mine, dar întotdeauna Consiliul Judeţean a fost alături de mine şi am încercat să reprezint judeţul Satu Mare cu foarte mare mândrie şi exact aşa o să fac şi de acum înainte şi voi face tot posibilul să rămână oraşul Satu Mare cât mai sus în sport şi sper să fie alături de mine şi în continuare. Acest premiu mă obligă să obţin rezultate bune în continuare şi sunt mândru de acest lucru”, a spus Emanuel Gyenes.

Succesul, sursă de inspiraţie pentru toţi sătmărenii
Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a precizat că speră ca rezultatele obţinute de sătmăreni în diferite domenii să fie o sursă de inspiraţie pentru toţi semenii lor. De asemenea, Adrian Ştef a mai spus că încearcă să extindă domeniile în care Consiliul Judeţean va premia performanţa an de an. “Gala Laureaţilor sătmăreni este la cea de-a VII-a ediţie şi a fost o idee pornită de pe vremea în care eram vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Am observat că sunt foarte multe evenimente şi oameni de cultură care merită să fie promovaţi. Sunt foarte mulţi oameni talentaţi.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu