|luni, noiembrie 28, 2022
Sunteti aici: Home » Politic » Elena Udrea, PREGATITĂ pentru următoarea „fază”. Ultima declaraţie a blondei, pe Facebook: „Cât de FRAIERĂ mă cred?!”
  • Urmareste-ne!

Elena Udrea, PREGATITĂ pentru următoarea „fază”. Ultima declaraţie a blondei, pe Facebook: „Cât de FRAIERĂ mă cred?!” 

Radu Tudor, în emisiunea „Punctul de întâlnire”, a dezvăluit că fostul președinteelena-udrea-pregatita-pentru-urmatoarea-faza-ultima-declaratie-a-blondei-pe-facebook-cat-de-fraiera-ma-cred Traian Băsescu a fost interceptat de DNA și SRI în dosarul de spălare de bani în care este urmărită penal deputata Elena Udrea. 
Reacția Elenei Udrea nu a întârziat să apară pe Facebook.

„Războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări! „Pe surse” aflăm că Traian Băsescu ar fi fost înregistrat când vorbea cu mine. Două lucruri am de comentat: 1) Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia să îşi închipuie că nu ştiu că sunt ascultată??? 2) Pot spune eu exact ce am vorbit cu Traian Băsescu, nu este nevoie să facă ei un efort de „redare” a discuţiei. Mai ales că s-ar putea să nu le iasă exact. Presupun că urmează faza pe filmări şi, în continuarea celor de la Paris, faza pe fotografii!”, a scris Udrea pe Facebook.

Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, Claudiu Săftoiu consideră că atacul Elenei Udrea la adresa instituţiilor de securitate naţională este o încercare de a distrage atenţia de la faptele de care este acuzată, scrie Antena3.

În 2011, Claudiu Săftoiu declara la emisiunea „Sinteza Zilei” că Elena Udrea pare să fi fost plantată în anturajul lui Traian Băsescu la începutul primului său mandat pentru ca sistemul mafiot să continue în România.

ELENA UDREA, pusă sub CONTROL JUDICIAR

ELENA UDREA este urmărită penal în Dosarul Microsoft şi a fost pusă de procurorii DNA sub control judiciar. Udrea este acuzată de spălare de bani şi fals în declaraţii de avere şi nu are voie să părăsească municipiul București, decât cu încuviințarea prealabilă a procurorului.

COMUNICATUL INTEGRAL AL DNA:

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de UDREA ELENA GABRIELA, pentru săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani (în forma dobândirii/utilizării de bunuri cunoscând că provin din infracțiuni) şi fals în declaraţii de avere

În ordonanţa de efectuare a urmăririi penale se arată că, în cauză, există date şi indicii din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt: La data de 28.10.2014, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, iar ulterior arestarea preventivă a inculpatului Cocoș Dorin (fostul soț al suspectei UDREA ELENA GABRIELA), pentru infracţiunile de trafic de influență și spălare de bani.

În sarcina inculpatului Cocoș Dorin s-a reținut că, în anul 2009, în baza înţelegerii prealabile cu inculpaţii Gheorghe Ştefan şi Sandu Gabriel, a pretins de la două persoane suma de 9.000.000 de euro pentru el, suma de 3.996.360 euro pentru Gheorghe Ştefan, suma de 2.700.000 de euro pentru ministrul Gabriel Sandu, toate acestea pentru a-şi exercita influenţa asupra lui Gabriel Sandu, precum şi asupra altor persoane din Guvern şi respectiv din cadrul ministerelor implicate – MCSI, Ministerul de Finanţe, în scopul de a asigura firmelor susţinute de un om de afaceri adjudecarea contractului de licenţiere Microsoft din anul 2009.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu