|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » Două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată, identificate şi arestate preventiv pentru 30 de zile.
  • Urmareste-ne!

Două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată, identificate şi arestate preventiv pentru 30 de zile. 

 În data de 13.02.2016,  la orele 12:18, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin SNUAU 112 Două persoane bănuite de comiterea infracţiunii
de  către o tânară  din  Negreşti Oaş, despre faptul că, în noaptea precedentă,
persoane necunoscute au pătruns  în locuinţa lui M. A., de 78 ani, domiciliată
în comuna Vama, în scop de jaf.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Negreşti Oaş au stabilit că  în cursul nopţii de 12/13 februarie, două persoane necunoscute  au intrat  prin efracţie în locuinţa victimei,  i-au aplicat acesteia mai multe lovituri şi i-au răvăşit  camera, cu intenţia clară de a-i găsi  şi sustrage eventualele  bunuri şi obiecte de valoare. Întrucât nu au gasit nimic din ce îi interesa, au părăsit locuinţa fără a lua cu ei vreun bun.

Poliţiştii au continuat cerectările sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş,  reuşind în scurt timp să identifice  principalii bănuiţi, ca fiind Daniel B. de 18 ani şi Dumitru M. de 30 de ani, ambii din Vama.

Ca urmare a prezentării acestora de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Negreşti Oaş  a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmand ca cercetările să continue sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Adauga un comentariu