|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » DOUĂ ACCIDENTE CU VICTIME ÎN JUDEŢUL SATU MARE
  • Urmareste-ne!

DOUĂ ACCIDENTE CU VICTIME ÎN JUDEŢUL SATU MARE 

Două evenimente rutiere au fost înregistrate duminică, accidente1
24 noiembrie a.c., la Odoreu şi în municipiul Satu Mare,
trei persoane căzând victime acestor accidente.

         
Primul dintre evenimente a fost sesizat Serviciului Rutier duminică dimineaţa, după ora 08.00, o maşină răsturnându-se în şanţ pe DN 19 F, în afara localităţii Odoreu. Conducătorul auto, Vartolomeu T., de 39 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, în accident fiind răniţi grav şoferul şi o pasageră de 42 de ani.

După alte câteva ore, înainte de ora 12.00, un alt accident s-a produs în municipiul reşedinţă de judeţ, la intersecţia Străzilor Grigore Ureche ţi Retezatului. Poliţiştii Biroului Rutier, ce au intervenit la faţa locului, au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Un şofer 46 de ani, Vilmos H., nu a acordat prioritate altui autoturism, condus de Dumitru V., de 52 de ani, şi a intrat în coliziune cu acesta. Ambii şoferi au fost răniţi în accident, Vilmos H. a suferit leziuni grave, iar Dumitru V. a fost rănit uşor.

În cazul celor două evenimente rutiere poliţiştii i-au testat pe şoferi cu etilotestul, rezultând că niciunul nu consumase alcool înainte de a urca la volan.
 

Adauga un comentariu