|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » DOSAR PENAL DUPĂ CE A AMENINŢAT UN POLIŢIST DE FRONTIERĂ
  • Urmareste-ne!

DOSAR PENAL DUPĂ CE A AMENINŢAT UN POLIŢIST DE FRONTIERĂ 

Un bărbat de 33 de ani din Carei, jud. Satu Mare amenintare1
este cercetat pentru ultraj de către lucrătorii noștri
după de a adresat amenințări directe unui polițist
de frontieră din cadrul PTF Urziceni.
În jurul orei 14.00, s-a prezentat pe sensul de intrare in România, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, jud. Satu Mare, cetățeanul român Cătălin V. de 33 de ani, din localitatea Carei, conducând o autoutilitară marca Mercedes, înmatriculată în România.

La controlul de frontieră efectuat în comun cu autoritățile maghiare, bărbatul a prezentat o factură pe care era înscrisă cantitatea de 1.500 kg mere.

În urma controlului efectuat s-a constatat că în autoutilitară se afla o cantitate mult mai mare de mere decât cea înscrisă în factură, și anume 3,5 tone, fapt pentru care nu i s-a permis ieșirea din Ungaria cu această cantitate.

După aproximativ 30 de minute, bărbatul s-a prezentat din nou la controlul comun de frontieră conducând o altă autoutilitară înmatriculată în Satu Mare.

Cu această ocazie, Cătălin V. a adresat amenințări directe la adresa șefului de grupă din cadrul P.T.F. Urziceni. În cauză s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea de către Cătălin V. de 33 de ani din Carei, a infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută și pedepsită de art. 239, aliniatul 1, conform Codului Penal.

Adauga un comentariu