|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » DOSAR PENAL: Deși avea permisul de conducere reținut, a condus pe drumurile publice
  • Urmareste-ne!

DOSAR PENAL: Deși avea permisul de conducere reținut, a condus pe drumurile publice 

Poliţiştii din rutieri tăşnădeni  au identificat ieri, în jurul orelor 19.30, pe raza localităţii Blaja,DOSAR PENAL Deși avea permisul de conducere reținut, a condus pe drumurile publicejudeţul Satu Mare, un  bărbat, în vârstă de 30 de ani, care conducea autoturismul marca Opel. Din verificările efectuate oamenii legii au constatat că Viorel B. avea permisul de conducere reţinut.

De asemenea fiind testat cu aparatul etilotest , a rezultat o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Adauga un comentariu