|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Interne » DNA a trimis cererea de arestare a Elenei Udrea la Curtea Supremă
  • Urmareste-ne!

DNA a trimis cererea de arestare a Elenei Udrea la Curtea Supremă 

Procurorii DNA au trimis cererea de arestare preventivă pe numele Elenei Udreadna-a-trimis-cererea-de-arestare-a-elenei-udrea-la-curtea-suprema în dosarul Gala Bute către magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție. Cererea se va judeca mâine, la ora 8:00.

Decizia Camerei a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea a afirmat astăzi, după audierea de la DNA, că procurorii i-au adus la cunoștință noile învinuiri în dosarul „Gala Bute”, adăugând că se așteaptă la formularea unei propuneri de arestare preventivă.

Udrea a spus că acuzațiile pe care i le aduc procurorii anticorupție se bazează doar pe denunțuri, formulate de ceilalți inculpați din dosarele în care este cercetată. „Eu constat următorul lucru: toți cei care sunt prinși că au luat șpagă sau că au făcut ceva ilegal este suficient să declare că au dat-o mai departe cuiva și sunt lăsați liberi, bine-mersi. (…) Nu știu, trebuie să spun și eu că am dat ceva cuiva ca să nu mai fiu hărțuită? Categoric nu, dar văd că este ceea ce se întâmplă astăzi, tehnica asta, denunțul, adică recunosc și apoi denunț și spun mai departe că am luat, dar am dat nu știu cui, îi face scăpați pe cei care practică asta (…).

Citeste mai departe

Adauga un comentariu