|marți, iulie 23, 2024
Sunteti aici: Home » Sport » Djokovici a câştigat Turneul Campionilor fără să joace finala! Ce decizie a luat Federer cu o oră înainte de meci
  • Urmareste-ne!

Djokovici a câştigat Turneul Campionilor fără să joace finala! Ce decizie a luat Federer cu o oră înainte de meci 

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, a câştigatdjokovici-a-castigat-turneul-campionilor-fara-sa-joace-finala-ce-decizie-a-luat-federer-cu-o-ora-inainte-de-meci pentru a patra oară în cariera sa Turneul Campionilor, etapa de sfârşit de sezon a circuitului mondial ATP, profitând de abandonul elveţianului Roger Federer, adversarul pe care ar fi trebuit să-l întâlnească în finala programată duminică seara la Londra.

Federer, al doilea favorit al competiţiei, a fost nevoit să declare forfait din cauza unor probleme la spate. ‘Nu pot juca, este prea riscant la vârsta mea’, le-a spus elveţianul, în vârstă de 33 ani, spectatorilor prezenţi pe O2 Arena.

Djokovic, care a mai câştigat Turneul Campionilor în 2008, 2012 şi 2013, a fost recompensat cu 2.075.000 (1,66 milioane euro), în timp ce Federer a intrat în posesia unui cec în valoare de 1.095.000 dolari (850.00 euro), potrivit Agerpres.

Citeste mai departe

 

 

Adauga un comentariu