|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » Dispărut din Satu Mare, decedat la Sibiu
  • Urmareste-ne!

Dispărut din Satu Mare, decedat la Sibiu 

Un bărbat din Satu Mare, care fusese dat dispărut de familie, a murit, miercuri,Dispărut din Satu Mare, decedat la Sibiu la spitalul din Sibiu. Acesta a fost găsit de un bărbat după ce a căzut sau s-a aruncat în Cibin, susţin jurnaliştii de la tribuna.ro. Salvatorul nu a stat pe gânduri și, după ce a sunat la 112 să anunțe pericolul în care se află omul, i-a acordat acestuia şi primul ajutor, scoţându-l din apă înainte de a ajunge pompierii.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD care i-a acordat ajutor medical, apoi l-a dus la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu. A rezistat timp de o noapte, apoi, din cauza faptului că inima lui a avut de suferit în urma hipotermiei, a făcut infarct. Nu a mai putut fi resuscitat şi medicii s-au văzut nevoiţi să îi declare decesul, mai spun jurnaliştii de la tribuna.ro.

Potrivit poliţiştilor sibieni, citaţi de tribuna.ro, bărbatul plecase în dimineaţa de 15 februarie din Adăpostul de Noapte Satu Mare, iar în 17 februarie, seara, a fost găsit în Cibin. Actele lui au fost găsite abandonate la Adăpostul de Noapte. Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cum a murit bărbatul.

Adauga un comentariu