|sâmbătă, mai 18, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Diaspora a EXPLODAT! Dle Iohannis, cu speranța că vocea celor care v-au votat va conta, așteptăm decizia dvs…
  • Urmareste-ne!

Diaspora a EXPLODAT! Dle Iohannis, cu speranța că vocea celor care v-au votat va conta, așteptăm decizia dvs… 

Cum e si firesc, increderea proaspatului presedinte al Romaniei a inceputdiaspora-a-explodat-dle-iohannis-cu-speran-a-ca-vocea-celor-care-v-au-votat-va-conta-a-teptam-decizia-dvs sa se erodeze, primele sale decizii sale, si in special cele privind numirea consilierilor prezidentiali, au inceput sa fie discutate si analizate. 
Razultatele analizelor sociologice care au analizat alegerile prezidentiale din 2014 au indicat scandalul legat de votul diasporei drept principala cauza ascensiunii si a victoriei din turul doi a lui Klaus Iohannis.

Sprijinul si increderea de care Klaus Iohannis a avut parte din partea diaspora – cuvant care i-a facut pe multi dintre romani sa-i caute intelesul pe Google, pare sa se fi rupt, in conditiile in care mai multe organizatii ale romanilor din strainatate i-au trimis o scrisoare deschisa presedintelui cerandu-i sa renunte de urgenta la consilierea lui Mihai Razvan Ungureanu.

Redam integral scrisoarea prin care romanii din diaspora ii cer lui Klaus Iohannis demiterea lui MRU, preluata prin amabilitatea stiripesurse.ro.
______________________

„Stimate domnule Președinte,

Românii din Diaspora care urmăresc îndeaproape evenimentele politice din România sunt neplăcut surprinși și profund dezamagiți de numirea în funcția de consilier personal a domnului Mihai Răzvan Ungureanu.

După cum scriam în scrisoarea anterioară, publicată la data de 19 nov ac și care vă era adresată, „Românii din Diaspora nu vă încredinţează un cec în alb: dimpotrivă, românii au ales, pe 16 noiembrie 2014, un președinte de la care se așteaptă să respecte, în primul rând, Constituția și legile țării și care să reașeze țara noastră acolo unde îi este locul, printre națiunile demne și respectate ale acestei lumi; o ţară care nu își pune pe tavă, tuturor corporațiilor, resursele şi care nu este un stat furnizor de materie primă şi mână de lucru ieftină.”

Citeste mai departe

Adauga un comentariu