|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Descinderi de amploare la Mehedinţi. Procurorii fac percheziţii la sediul APIA, într-un dosar de fraudă cu fonduri europene
  • Urmareste-ne!

Descinderi de amploare la Mehedinţi. Procurorii fac percheziţii la sediul APIA, într-un dosar de fraudă cu fonduri europene 

Mai multe percheziţii se desfăşoară, la această oră, la sediul APIA Mehedinţidescinderi-de-amploare-la-mehedinti-procurorii-fac-perchezitii-la-sediul-apia-intr-un-dosar-de-frauda-cu-fonduri-europene şi la domiciliile unor persoane suspectate de fraude cu fonduri europene.Surse apropiate cazului au declarat pentru Agerpres că procurorii DNA caută să identifice probe referitoare la directoarea instituţiei, 4 Loredana Gherasimescu, suspectată că ar fi aprobat ilegal plata unor sume de bani unor agricultori în baza unor dosare fictive.

Anchetatorii au stabilit în urma unor denunţuri că în afacerea cu bani europeni sunt amestecaţi şi câţiva oameni de afaceri şi medici veterinari din judeţul Mehedinţi.

Potrivit aceloraşi surse, peroanele la care s-au făcut descinderi şi anumiţi funcţionari ai APIA Mehedinţi vor fi conduşi pentru audieri la DNA.

Ancheta vizează obţinerea de fonduri europene, fără să existe îndeplinite condiţiile. Practic fermierii mutau animalele dintr-o fermă în alta deoarece nu aveau în toate animale pentru care luau bani, susţin sursele citate.

Adauga un comentariu