|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Interne » Deputatul Marko Attila, urmărit penal pentru abuz în serviciu, în dosarul retrocedărilor ilegale. Citeşte comunicatul DNA
  • Urmareste-ne!

Deputatul Marko Attila, urmărit penal pentru abuz în serviciu, în dosarul retrocedărilor ilegale. Citeşte comunicatul DNA 

Deputatul UDMR Marko Attila este urmărit penal de procurorii DNAdeputatul-marko-attila-urmarit-penal-pentru-abuz-in-serviciu-in-dosarul-retrocedarilor-ilegale-citeste-comunicatul-dna pentru abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, faptă săvârşită în calitate de membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), anunță DNA într-uncomunicat.

Attila este anchetat în dosarul în care a fost reţinută şi şefa DIICOT, Alina Bica, referitor la reconstituirea unui drept de proprietate asupra unui teren în suprafaţă de 13,0535 ha, situat în Bucureşti, zona Plumbuita, sector 2.

În acelaşi dosar a fost reţinut şi Emil Nuţiu, expert evaluator, iar faţă de Sergiu Diacomatu, membru al aceleiaşi comisii din ANRP, şi faţă de omul de afaceri Stelian Gheorghe s-a dispus măsura controlului judiciar pe toată perioada desfăşurării urmăririi penale.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu