|duminică, iunie 20, 2021
Sunteti aici: Home » Casa si gradina » Decorul casei tale: Idei creative si neobisnuite pentru bradul de Craciun – FOTO
  • Urmareste-ne!

Decorul casei tale: Idei creative si neobisnuite pentru bradul de Craciun – FOTO 


Iti prezentam cateva trucuri care ne pot fi de folos atunci cand vrem sa facem schimbari, mai mici sau mai mari, in casele noastre.

Idei creative si neobisnuite pentru bradul de Craciun

Craciunul este cel mai frumos si mai bun moment al anului pentru a ne decora casele. Clopoteii, ciorapii, lumanarile parfumate, cutiile colorate, vestitele bomboane in staniol si, nu in ultimul rand, bradul ne trasnforma casele, in fiecare an, intr-un loc magic.

Anul acesta, pe langa binecunoscutul brad traditional natural, cu clasicele globulete, panglici si fundite se va purta si bradul ecologic. Acesta este fara discutie, trendul Craciunului 2013.

Veti fi surprinse cate idei interesante sunt pentru a realiza un brad de Craciun ecologic cu obiecte banale pe care le folosim zilnic.

Puteti avea un pom desenat pe un perete sau unul realizat din hartie, dar decorat cu ornamente traditionale de Craciun. Puteti folosi totodata si carti, sticle, fructe sau legume, scorta de copac, funie sau orice obiecte din lemn. Bradul cu ornamente ecologice din lemn ne va crea un ambient inedit, rustic, dar in acelasi timp si festiv.

Puteti face un brad de Craciun unic, pe care il puteti pune oriunde in casa si pe care il puteti decora ca pe un brad real. Mai jos gasiti cateva idei creative pentru a va inspira pentru a va face propriul pom de Craciun neobisnuit.