|duminică, iunie 13, 2021
Sunteti aici: Home » Externe » Decizia incredibilă pe care a luat-o această femeie, după ce s-a culcat cu 370 de bărbaţi. ”Dependenţa de sex a pus stăpânire pe viaţa mea”
  • Urmareste-ne!

Decizia incredibilă pe care a luat-o această femeie, după ce s-a culcat cu 370 de bărbaţi. ”Dependenţa de sex a pus stăpânire pe viaţa mea” 

Seyi Kolade, o femeie în vârstă de 35 de ani,
din Birmingham, Marea Britanie, avea doar
un singur gând atunci când stătea de vorbă
cu un bărbat: să ajungă cu el în pat
cât mai repede.
Seyi, o fostă dependentă de sex, povesteşte că a făcut asta aproape zilnic, timp de aproximativ 13 ani. ”Dependenţa de sex a pus stăpânire pe viaţa mea. Aveam doar 17 ani când mi-am dat seama că am o problemă, iar până la 19 ani am avut 40 de parteneri. M-am culcalt în total cu 370 de bărbaţi”, povesteşte femeia pentru The Sun.

Dependenţa ei periculoasă i-a ruinat viaţa personală. A contactat boli cu transmitere sexuală, a fost alungată de acasă şi a făcut două avorturi.

La vârsta de 30 de ani, Seyi a realizat că are nevoie de ajutor. Iar astăzi, după numeroase vizite la psiholog şi terapii speciale, Seyi este celibatară de patru ani şi îi ajută pe alţii să depăşească problemele pe care le-a avut odată şi ea.

Seyi povesteşte că şi-a pierdut virginitatea la vârsta de 13 ani, cu primul iubit. “Am fost şocată când mi-am dat seama că sunt gravidă. Am născut la 14 ani. Au fost nişte vremuri cumplite”, a declarat ea. La 16 ani s-a mutat împreună cu fiica ei într-un centru special pentru mame tinere

Citeste mai departe