|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Fashion » Cumpara-ti o geanta in functie de tipul siluetei tale
  • Urmareste-ne!

Cumpara-ti o geanta in functie de tipul siluetei tale 

Atunci cand pleci la cumparaturi in cautarea unei
noi genti, acorda-ti putin timp pentru a analiza tipul
de corp pe care il ai. Nu te baza doar pe tendintele
din sezon – gentile/posetele trebuie sa-ti puna
frumos in evidenta corpul.
In general, specialistii spun ca geanta trebuie sa aiba o forma opusa tipului tau de corp. Cand esti la cumparaturi, indreapta-te spre cabina de proba si analizeaza in oglinda cum iti sta cu viitoarea geanta, din toate unghiurile. La fel ca jeansii, o geanta poate scadea sau adauga kilograme, potrivitbecomegorgeous.com.

Femei inalte, cu silueta subtire

Acestui tip de silueta i se potrivesc gentile late in partea de jos si subtiate in partea de sus, cu manere scurte (de tip hobo). Trebuie evitate gentile de umar, cu barete scurte pentru ca vor alungi si mai mult silueta.

Femei minione

Gentile supradimensionate nu sunt potrivite pentru aceasta silueta, pentru ca o pun in umbra. Cele mai potrivit genti sunt cele de dimensiune mica. A se evita gentile de umar cu bareta lunga pentru ca taie si mai mult din inaltimea corpului.

Femei cu forme pline

Gentile de umar care ajung in partea de jos chiar deasupra taliei constuie cea mai potrivita alegere. Singurul tip de geanta care trebuie evitat este cel care pare prea mare sau prea mic in comparatie cu dimensiunea corpului.

Femei cu forme xxl

In acest caz trebuie evitate gentile prea mici. Alegeti o geanta mare, cu structura, de tip bowling. O geanta prea mica va adauga cateva kilograme in plus corpului dumneavoastra.
 
 

Adauga un comentariu