|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Casa si gradina » Cum trebuie sa fie camera adolescentului?
  • Urmareste-ne!

Cum trebuie sa fie camera adolescentului? 

Intimitate, spatiu personalizat, lucruri trendy. Iata ce trebuie sa respectati cand decorati camera unui adolescent. De fapt, parintii ar trebui participe atat cu bani la crearea camerei, cat si cu mintea deschisa… pentru ca moda o fac pustii intre 12 si 18 ani.

Daca nu ii invadati spatiul, exista posibilitatea ca adolescentul/a sa ia in considerare anumite idei de-ale parintilor pentru decorarea camerei. Dar actionati cu grija atunci cand vreti sa dati un sfat. Iata insa ce recomanda specialistii in design interior.

In primul rand, daca schimbati radical camera unde micutul si-a petrecut copi­laria, pastrati-i obiectele la care tine cel mai mult. O sa vi le indice singur. Daca e atasat de anumite jucarii, nu protestati pe motiv ca acum e mare.

Puteti insa sa ii sugerati sa isi amenajeze un colt cu toate obiectele dragi din primii ani de viata. Pentru restul camerei e important sa alegeti o tema, astfel incat spatiul sa para aranjat.

Tips-uri fete

Dulapul roz din copilarie poate fi trans­for­mat in loc de depozitat genti, acce­sorii si incaltaminte. Cu siguranta e prea mic pentru garderoba unei adolescente. Jucariile de plus si alte nimicuri pot fi aranjate in cutii transpa­rente de plastic.

Tips-uri baieti

Un cos de baschet in camera este intotdeauna o idee buna. Pe pereti puteti atarna semne de circulatie. Pentru usa puteti sa ii cumparati chiar voi un autocolant pe care scrie ori „no entry” ori „exit”.

Adauga un comentariu