|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Noutati » Cum să faci agricultură cu smartphone-ul! Aplicații pentru agricultori, ciobani și apicultori
  • Urmareste-ne!

Cum să faci agricultură cu smartphone-ul! Aplicații pentru agricultori, ciobani și apicultori 

 În zilele noaste este aproape imposibil să găsiţi pe cineva care să nu aibăcum-sa-faci-agricultura-cu-smartphone-ul-aplicatii-pentru-agricultori-ciobani-si-apicultori un smartphone sau o tabletă. Aceste tehnologii de ultimă generaţie vin în ajutorul utilizatorilor datorită multiplelor funcţii pe care le posedă. Aplicaţiile folosite pe aceste gadgeturi sunt tot mai diverse şi mai utile,  fapt dovedit chiar şi în cazul agricultorilor.

Datorită informaţiilor centralizate, munca devine mult mai eficientă. Acum fermierii pot obţine cu uşurinţă date despre starea culturilor agricole, prin aplicaţiile special create în care aceştia îşi pot introduce datele specifice, cum ar fi ziua în care au plantat anumite culturi, nivelul de fertilizare al acestora sau evoluţia în funcţie de umiditatea din sol.

Citește și Invenția minune care combate seceta

De asemenea, in cazul utilajelor agicole, există anumite aplicaţii în care fermierii pot scana codul de identificare al maşinăriei utilizate, astfel încât daca întâmpină anumite probleme de funcţionare, se pot documenta în legătură cu piesele defecte şi eventual pot achiziţiona altele într-un timp foarte scurt.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu