|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » LifeStyle » Cum sa alegi tatuajul perfect
  • Urmareste-ne!

Cum sa alegi tatuajul perfect 

Vrei sa iti faci un tatuaj, dar ti-e teama sa nu regreti 
mai tarziu alegerea facuta? Iata cateva sfaturi:

 
Motivatia corecta

Nu toate deciziile impulsive sunt neaparat regretabile in timp, dar inainte sa iei decizia de a-ti face un tatuaj, este mai bine sa meditezi o perioada. Dupa cum spune si americanul, „sleep on it”, si daca pare o idee extraordinara si dupa o saptamana sau o luna, atunci esti sigura iti vei iubi tatuajul si mai tarziu.

Modelul de tatuaj

In general, aceasta alegere tine strict de gusturile personale, dar inainte sa te hotarasti asupra unui model de tatuaj poate n-ar fi rau sa mai ceri si parerea altor persoane. Cere parerea cuiva care stii sigur ca va fi sincer, deoarece in ziua de astazi multa lume te aproba doar din politete.

Ce sa eviti: tatuajele trendy, care sezonul urmator devin „uncool”, tatuajele intr-o limba pe care nu o vorbesti deoarece este posibil sa iti tatuezi cine stie ce obscenitate, numele iubitului actual, numele unei vedete, tatuajele care par amuzante dar sunt, de fapt, penibile, precum masinile de tuns iarba.

Cum sa alegi modelul de tatuaj

Mergi la un artist tatuator, care sa iti deseneze un model personalizat. In general, momentul in care te decizi sa iti faci un tatuaj coincide cu un moment important in viata ta, cu un nou capitol. Explica-i acestuia de ce ai luat aceasta decizie, ce semnificatie vrei sa aiba si daca vrei sa includa neaparat anumite elemente.

Zonele cele mai potrivite pentru un tatuaj care nu vrei sa se vada sunt cele pe care le poti acoperi cu usurinta atunci cand consideri, dar care pot fi si expuse cu aceeasi usurinta. Spre exemplu, un tatuaj micut pe ceafa poate fi acoperit cu parul sau chiar cu hainele, daca porti o camasa. Un alt loc preferat de multe fete este la inchietura mainii, care nu este foarte foarte vizibil, daca nu esti atent. Alege si varianta unui tatuaj semi-permanent daca nu esti foarte sigura in privinta modelului sau a zonei. Este mai bine sa fii prevazatoare.

Artistul tatuator

Cel mai sigur e sa mergi la un salon profesionist, unde poti fi sigura ca se respecta normele de igiena si unde vei beneficia de servicii profesioniste. Cere recomandari unei persoane care a fost la acel salon, nu te informa de pe internet sau de la straini.Poate ca in anturajul tau exista mai multi tineri aspiranti la statutul de artist tatuator, dar nu risca daca nu ai garantia profesionalismului. Inca nu s-a inventat o guma de sters pentru tatuaje, in caz ca treaba nu merge asa cum trebuie…

Adauga un comentariu