|duminică, iunie 20, 2021
Sunteti aici: Home » Fashion » Cum sa alegi ochelarii de soare potriviti
  • Urmareste-ne!

Cum sa alegi ochelarii de soare potriviti 

Modelele de ochelari de soare cu forme
supradimesionate sau cele cu accente
retro sunt vedetele verii 2013.

Ochelarii de soare sunt, cu siguranta, accesoriul ce nu trebuie sa lipseasca din geanta niciunei impatimite de moda. Alesi in functie de fizionomie, dar si de stilul vestimentar, acestia sunt un accesoriu care poate completa si transforma cu succes orice tinuta.
Tocmai din acest motiv, stilistii recomanda adoptarea unui stil indraznet in accesorizare, care sa tina cont mai putin de regulile de asortare. Potrivit acestora, ochelarii de soare sunt accesoriul perfect care sa dea un aer unic tinutei, dar care sa ofere, in acelasi timp, protectia necesara impotriva razelor de soare.
ochelari de soare
Imaginatia poate fi lasata libera in acest sezon, pentru a obtine combinatii interesante si indraznete de culori si forme. Totusi, din geanta numanui nu trebuie sa lipseasca ochelarii de soare in stil retro, care pot fi combinati cu o tinuta vintage, cat mai lejera si feminina. Nu sunt mai prejos nici ochelarii cu forme supradimensionate, care nu pot trece neobservati si ar aduce un accent chic oricarei tinute.
Pentru a face alegerea potrivita in achizitionarea unei perechi de ochelari de soare este foarte important sa se tina cont de fizionomie.

– In cazul unei fete ovale sunt potriviti ochelari cu lentile late, linie evidentiata cu precadere de modelele cu accente retro.
– Daca fata are o forma rotunda, atunci, cea mai potrivita alegere este cea a ochelarilor de soare tip ochi de pisica.
– Modelul aviator, forma de ochelari foarte populara in acest moment, este recomandata celor care au o fizionomie a fetei usor triunghiulara. Astfel, vor fi scoase in evidenta liniile fetei si se va accentua stilul personal.
ochelari de soare
Daca se va tine cont de aceste cateva reguli in alegerea ochelarilor in functie de forma fetei, atunci orice impatimita de moda se va putea alinia tendintelor noului sezon. Imbinarea culorilor si a imprimeurilor va veni apoi natural, ca parte a inspiratiei si a stilului personal.