|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Interne » Cum o scoate DNA pe Udrea prin canalizarea din Comarnic
  • Urmareste-ne!

Cum o scoate DNA pe Udrea prin canalizarea din Comarnic 

Când Udrea era scoasă pe uşa din spate a arestului, percheziţiile la firmecum-o-scoate-dna-pe-udrea-prin-canalizarea-din-comarnic în care sora şi cumnatul premierului sunt acţionari intrau pe uşa din faţă a ştirilor.

Udrea a fost dusă la Înalta Curte pentru recursul la starea de arest. Decizia este în dezbatere de câteva ore. Prietena Ruxi Dragomir aşteaptă în ţinuta all black verdictul. Are o mină cam fleoşcaită, semn că partenera de dublu nu se va întoarce curând în echipă.

Televiziunile băsiste nu mai dau imagini cu Udrea încătuşată. Informaţia zilei este ”perchezitii la mama lui Ponta”. Mutate la DNA Ploieşti îl pândesc pe cumnatul lui Ponta să facă declaraţii.

Nimeni nu ştie cum arată cumnatul Herţanu, dar reporterii sunt informaţi ”pe surse” că sunt fraude de milioane de euro. Fonduri europene, blasfemie, din care s-au săpat canalizările în Comarnic. Alt reporter,  mai blindat, prins de realitate, zice şi de o firmă de contabilitate.

Băiatul este confuz, aruncă vorba moldovenită unei moderatoare cu ochii verzi, excitate în cască să strige ”Ponta, Ponta , demisia, demisia!”.

A ştiut, a  plecat cu banii europeni, săriti! În pauze aruncă şi o ştire mică despre Udrea, ia vorbele blondei care lansează moda zilei – gri încătuşat. Ultimul răgnet care va fi preluat de fani şi fanici o treanţă largă sub care se ţin mâinile ascunse împreunate strâns de o mică bijuterie fermă din oţel, înseriate la Interne.

Citeste mai departe

 

Adauga un comentariu