|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Timp liber » Cum faci o femeie sa iti cada la picioare
  • Urmareste-ne!

Cum faci o femeie sa iti cada la picioare 

Genunchii unei femei slabesc atunci cand este
asaltata cu metode clasice de seductie.
Am adunat pentru tine cateva idei eficiente.
Fii un ‘gentleman’ adevarat
Femeile – indiferent daca sunt dure sau feminine – sunt incantate cand un barbat le deschide portiera masinii, cand le spui ‘dupa tine’ sau le tii haina cand se imbraca. Un astfel de barbat pare demn, plin de incredere si puternic, lucru care poate fi un stimul foarte puternic pentru a incita o femeie. Cum altfel sa se simta fata de un barbat care da impresia ca stie ce face – inclusiv in pat?! Da, domnii sunt inca la moda. Si, iti vine sa crezi sau nu, femeile si-i doresc acum mai mult ca niciodata pentru ca acestia incep sa devina o raritate…

Serveste-i micul dejun in pat
Daca preferi sexul dimineata, micul dejun ii va aduce cu siguranta zambetul pe fata si te vei transforma in printul ei pentru acea zi (sau cel putin pentru acea dimineata). Evita cerealele. E mai bine sa alegi feluri delicate pentru situatii delicate, mancare pe care o poti consuma usor, cu degetele. Iti recomandam bucati de fructe si croasante. Prepara-i ceaiul sau cafeaua asa cum ii place. Femeilor inca le place sa se simta alintate, iubite si in siguranta.

Gateste pentru ea

Conceptul barbatilor ca femeile s-au nascut in bucatarie este gresit. Este exact contrariul. Un barbat arata foarte sexy in bucatarie.

Transforma-te in bucatarul ei chef
Multi barbati castiga inima femeilor cu abilitatile lor de a gati. Se poate intampla ca o femeie sa se indragosteasca si mai tare de tine atunci cand constata ca, printre numeroasele tale talente, te pricepi si la gatit. Barbatii experti in bucatarie sunt extrem de sexy.

Cand vine vorba de gatit, nu exista diferente intre sexe. Asa cum un barbat se simte iubit cand partenera pregateste mancare pentru el, si o femeie simte dragostea si respectul barbatului care gateste pentru ea. Este o modalitate foarte buna sa ii iei povara bucatariei de pe umeri, astfel incat ea sa fie mai relaxata, mai fermecatoare si pregatita pentru sex.

Adauga un comentariu