|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Diverse » Cum a reactionat aceasta femeie cand a aflat ca e INSELATA
  • Urmareste-ne!

Cum a reactionat aceasta femeie cand a aflat ca e INSELATA 

S-a hotarat sa trimita o scrisoare amantei sotului ei dupa luni de asteptare. Nu se astepta sa ajunga virala. 
“Draga Ludmila.
Mai intai de toate as vrea sa-ti aduc la cunostinta ca sotul meu nu stie de aceasta scrisoare. Telefonul lasat fara supraveghere, mesajele nesterse si iata asa am aflat de existenta ta. Chiar urmaresc cu interes deja a patra luna povestea voastra de dragoste.
Am decis sa-ti scriu nu din gelozie sau din dorinta de a-mi apara relatia. Pur si simplu serialul pe care il urmaresc cu interes de cateva luni a devenit banal si as vrea sa te ajut.
In primul rand, vreau sa-ti aduc la cunostinta ca esti foarte curajoasa. Iar tactica aleasa este una foarte buna. Sotul meu este un om lenes si singur niciodata nu ar calca stramb. Insa insistenta ta a fost ceea ce trebuie in situatia data.
Exista insa un dar. Nu te sfatui sa-l bombardezi cu mesaje de genul: ”Nu ai vrea sa ma conduci acasa”, “Poate luam cina impreuna?” sau “Poate mergem la teatru?”. Pentru ca totul va fi in zadar. Cel mai bine ar fi sa cumperi singura biletele la teatru si sa-l chemi, sa platesti masa din restaurant si sa-l pui in fata faptului sau inventezi oricare alt motiv de sarbatoare pentru a fi impreuna. Ia initiativa in mainile tale, pentru ca el este un om foarte ocupat si nu are timp pentru aceste detalii.
Iar mesajele de genul: ”Te doresc”, “Imi este dor de tine”, sunt bune. Insa atunci cand in cele 4 luni primesti drept raspuns doar “Ne auzim. Sunt la serviciu”, nu te pune oare pe ganduri? Nu crezi ca ar fi bine sa schimbi tactica?
A doua greseala – esti blonda. Asta pentru ca o blonda cu parul lung si sani mici el are deja acasa. Da, te-am studiat atent in Vkontacte. Ai un nume rar intalnit. Si iti spun din start, esti simpatica, insa eu sunt la fel de slaba ca si tine. Nu cred ca ne diferentiem prea mult. Barbatii insa au nevoie de diversitate. Iti spun un secret, idealul lui feminin sunt roscatele, cu parul lung si cu forme voluptoase. Asa ca vopsea de par gasesti in orice magazin, esteticienii nu mai sunt atat de scumpi pentru a-ti mari sanii si gata, l-ai cucerit.
Iar al treilea punct: nu as putea spune ca este o greseala, ci o rugaminte. Nu trimite mesaje chiar la ora 1.00 noaptea. As fi fost eu suspicioasa daca nu faceai acest lucru? Cred ca niciodata. Insa atunci cand la unu noaptea sotul incepe sa scrie ceva la telefon sau iese la balcon sa te sune, atunci dorinta de a cotrobai prin telefonul lui este de neoprit. Iar acest lucru ma face sa ma enervez, lucru pe care nu-l iubesc deloc.
Asa ca sper sa nu mai simt niciodata existenta ta in viata lui. In caz contrar mesajele de dragoste vor ajunge direct in posta domnului Nicolai Vladimir, care este indicat in Vkontacte ca fiind sotul tau. Dar sper sa nu se ajunga pana aici, pentru ca imi place de tine si stiu ca esti o persoana foarte buna.
Asa ca succes. Iar daca ai nevoie de ajutorul meu in a-l cuceri pe sotul meu, eu sunt la dispozitia ta.
Cu drag, Masa.”

 

Adauga un comentariu