|vineri, iulie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Casa si gradina » Culori in tendinte pentru amenajarea locuintei in toamna 2013 – GALERIE FOTO
  • Urmareste-ne!

Culori in tendinte pentru amenajarea locuintei in toamna 2013 – GALERIE FOTO 


Toamna este anotimpul ideal pentru a renova locuinta in culori calde, primitoare. De la nuante de ciocolatiu sau auriu, pana la nuante de portocaliu inchis sau rosu, toamna aceasta designerii ne propun o gama variata de culori din care in mod sigur iti vei dori sa te inspiri.

Bronz elegant

Este o culoare simpla dar eleganta, care ajuta la crearea unei atmosfere calde, primitoare. De la nuantele deschise de bronz, folosite pentru tavan, pana la nuantele mai inchise folosite pentru pereti si draperii, aceasta culoare este in mod sigur alegerea potrivita pentru aceasta toamna. In plus, se pot folosi elemente de decor in culori precum portocaliu inchis sau rosu pentru a completa atmosfera de toamna.

Culori exotice

Daca doresti o atmosfera calda, orientala, ai putea opta pentru culori precum auriu sau cupru pentru vopsirea peretilor, dar si a podelei si tavanului. Piesele de mobilier si elementele de decor pot fi in culori precum portocaliu inchis si rosu.

Culori indraznete

O incapere simpla, in culori neutre, poate fi readusa la viata prin folosirea unor elemente de decor in culori precum auriu, cupru, portocaliu sau rosu inchis. Toamna aceasta alege sa faci o schimbare indrazneata in locuinta ta si in mod sigur vei fi multumita de alegerea facuta.

Culori simple, dar elegante

Daca doresti sa oferi sufrageriei tale un aer cald, primitor, poti opta pentru mobilier in culori inchise, cum ar fi ciocolatiu, elementele de decor pot fi in culori precum portocaliu sau aramiu iar peretii de culoare bej. Piesa centrala ar putea fi un covor animal print pentru a da o nota de originalitate.

O pata de culoare

Un dormitor vopsit in culori neutre poate fi readus usor la viata dandu-i o pata de culoare. Opteaza pentru elemente de decor de culoare rosie, cum ar fi marginea patului, draperiile sau noptierele. Astfel atmosfera creata va fi una calda, relaxanta.

Nuante de portocaliu

Portocaliul este o culoare vibranta si in mod sigur va fi o alegere potrivita in aceasta toamna. Pentru pereti se pot folosi nuante mai deschise de portocaliu iar pentru piesele de mobilier si elementele de decor se pot folosi nuante mai inchise de portocaliu si ciocolatiu inchis. Astfel camera va avea un aspect elegant si ingrijit.

Burgundy

Daca iti doresti o incapere calda, relaxanta, iti propunem ca in aceasta toamna sa folosesti tonuri de galben si verde pentru pereti iar pentru mobilier opteaza pentru maro inchis. Culoarea tapiteriei trebuie sa fie burgundy pentru ca atmosfera creata sa fie cea dorita.

Nuante de maro

Nuantele de maro pot fi o alegere inteleapta in aceasta toamna, poti opta pentru tonuri de ciocolatiu pentru pereti si pentru tonuri de maro pentru mobilier si parchet. Draperiile si elementele de decor pot fi de culoare rosie, astfel atmosfera creata va fi una calda, relaxanta.

Ruginiu

Daca doresti sa creezi o atmosfera intima, relaxanta, poti opta pentru draperii aurii si pentru elemente de decor de culoarea ruginei. Pentru piesele de mobilier se pot folosi culori precum maro sau bronz.

Culori calde

Daca doresti sa creezi o atmosfera calda, relaxanta, poti opta pentru culori precum portocaliu si verde. Mobilierul poate fi de culoare maro iar canapeaua de culoare alba, la care poti adauga cateva perne in tonuri de portocaliu.