|duminică, septembrie 26, 2021
Sunteti aici: Home » Sport » Cristescu, despre preluarea Rapidului: Nu mai este nimic de negociat. În două-trei zile vom semna actele
  • Urmareste-ne!

Cristescu, despre preluarea Rapidului: Nu mai este nimic de negociat. În două-trei zile vom semna actele 

Omul de afaceri Nicolae Cristescu, care doreşte
să cumpere FC Rapid de la George Copos, a declarat,
marţi, că s-a ajuns la un ultim acord
şi „nu mai este nimic de negociat”, urmând
ca în două, maxim trei zile, actele să fie semnate,
informează mediafax.ro.
„Am ajuns la ultimul acord, nu mai este nimic de negociat, acum pot spune cu certitudine că înţelegerea s-a parafat, cel puţin punct de vedere verbal. Singurul lucru care mai este de făcut este redactarea de către avocaţi a contractului de vânzare-cumpărare. Practic, nu mai are ce să mai apară. Probabil în două, maxim trei zile, vom semna. A rămas suma care o negociasem în urmă cu două săptămâni. Iar sumele care vor apărea ulterior le va plăti domnul Copos”, a declarat Cristescu, care s-a întâlnit, marţi, cu George Copos.

Întâlnirea care a avut loc între Nicolae Cristescu şi George Copos a durat aproximativ două ore şi jumătate.

„Încheierea negocierilor coincide cu sărbătoarea Rapidului, împlinirea a 90 de ani şi mă bucur pentru asta. Noi am început demult pregătirile, staful este format, la fel ca şi echipa de conducere. Marian Rada rămâne împreună cu staful lui, preşedinte ar fi Grigore Sichitiu, iar Nicolae Manea manager general. Am găsit şi mulţi jucători, iar în perioada următoare îi vom aduce la probe”, a precizat Cristescu.

El a menţionat că sunt şanse mari ca echipa să rămână în Liga I: „Sunt şanse mari să rămânem în prima ligă, iar pe această cale ţin să-i mulţumesc, atât în numele meu cât şi al suporterilor rapidişti, lui Mitică Dragomir, care a făcut eforturi deosebite şi a insistat ca Rapid să rămână în Liga I”.

Citeste mai departe