|duminică, iunie 20, 2021
Sunteti aici: Home » Politic » Crin Antonescu: Pentru mine guvernarea nu însemană ciolan, ca pentru Ilie Sârbu
  • Urmareste-ne!

Crin Antonescu: Pentru mine guvernarea nu însemană ciolan, ca pentru Ilie Sârbu 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, crin-antonescu-pentru-mine-guvernarea-nu-insemana-ciolan-ca-pentru-ilie-sarbu-
înaintea şedinţei USL, că pentru el guvernarea nu
însemană „ciolan”, aşa cum înseamnă pentru
social-democratul Ilie Sârbu.
„Dacă pentru unii guvernarea înseamnă ciolan, de exemplu pentru domnul Sârbu, pentru mine nu înseamnă ciolan. (…) domnia sa a dat o declaraţie din care rezultă că înţelege prin guvernare ciolan „, a spus Antonescu, care a precizat că, în aceste condiţii, există „mici nepotriviri” în USL.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a răspuns, vineri, atacului liderului PNL la adresa premierului, apreciind că a văzut „un alt Traian Băsescu” şi că ieşirea lui Antonescu este electorală şi adăugând: „A putut să creadă cineva tot ce a spus Crin Antonescu? Ăsta a fost cel mai dur atac de până acum”.

„Am văzut un alt Traian Băsescu, un supra-preşedinte, care a ieşit aşa, să dea lecţii tuturor. Ieşirea de astăzi nu avea nicio logică, nicio noimă, aveam luni şedinţă. Am calmat situaţia sătpămâna asta, am zis toţi că nu mai ieşim public. Deodată a simţit iarăşi că vine un val pe care l-ar putea utiliza în creşterea în sondaje şi a ieşit să critice pe toată lumea. Dânsul s-a plasat deodată deasupra tuturor, încercând să fie mediator între instituţiile statului”, a declarat Ilie Sârbu la B1 TV.

Citeste mai departe