|sâmbătă, iulie 31, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Crin Antonescu: Acordul României cu FMI, un handicap, o situaţie nefericită şi temporară
  • Urmareste-ne!

Crin Antonescu: Acordul României cu FMI, un handicap, o situaţie nefericită şi temporară 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, spune că crin-antonescu-acordul-romaniei-cu-fmi-un-handicap-o-situatie-nefericita-si-temporara
„nu este un lucru bun” că România este sub acord
cu FMI, el catalogând această situaţie drept una
„nefericită şi temporară” şi un „handicap”
întrucât ţara noastră nu poate avea cu adevărat
o politică economică – informează Mediafax.
„Nu e un lucru bun că suntem sub acord cu FMI. Asta înseamnă pentru România un handicap pentru care nu este de vină FMI. (…) A fi sub acord cu FMI, ceea ce nu se întâmplă multor ţări din UE, este o situaţie nefericită şi temporară şi planul nostru este cât mai repede să ieşim din această situaţie”, a declarat Crin Antonescu, duminică, la Sinaia, la dezbaterea „România pentru mediul de afaceri” organizată de PNL şi la care au participat reprezentanţi ai mediului de afaceri şi tineri liberali.

Antonescu a spus că acordul cu FMI „înseamnă că România nu poate avea cu adevărat o politică economică”.

El a criticat, de asemenea, modul în care politicienii români abordează subiectul legat de acordul României şi Fondul Monetar Internaţional, spunând că este „o greşeală de abordare”, în condiţiile în care la nivelul factorilor de decizie din România nu se discută „realist şi serios” despre FMI şi despre relaţia pe care ţara noastră o are cu instituţia financiară internaţională.

Citeste mai departe