|joi, septembrie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Sport » Copos nu mai este patronul echipei Rapid! Noul proprietar: „Este un moment istoric. După o luptă seculară s-a semnat contractul de vânzare-cumpărare”
  • Urmareste-ne!

Copos nu mai este patronul echipei Rapid! Noul proprietar: „Este un moment istoric. După o luptă seculară s-a semnat contractul de vânzare-cumpărare” 

Gheorghe Copos a vândut clubul de fotbal Rapi
Bucureşti oamenilor de afaceri Nicolae Cristescu
şi Adrian Zamfir, după cum a anunţat fostul
patron pe blogul său. Cristescu a declarat
că preşedintele clubului va fi Grigore Sichitiu,
iar antrenor al echipei va rămâne în continuare
Marian Rada.
„Mă bucur că am reuşit astăzi (luni, n. red.) să semnăm actele care consfinţesc venirea la Rapid a unei noi echipe de finanţatori. Sunt convins că noua echipă va face mult mai mult decât am făcut eu. Toate condiţiile sunt create în acest sens. Trebuie doar muncă, voinţă şi înţelepciune. Mă bucur de asemenea că Galeria a fost, şi ea, implicată în negocieri şi în procedurile de ‘transfer de proprietate’. Această poziţie, nouă pentru ea, o obligă acum să fie şi mai aproape de echipă şi de noua conducere. În fine, mă bucur că simboluri ale Giuleştiului au decis să continue la Rapid. Pancone, tu nu trebuie să stai în genunchi în faţa nimănui. Ridică-te şi luptă! Califică echipa în Prima Ligă. Asta e menirea ta acum! Şi a voastră, a tuturor Rapidiştilor – la fel!”, afirmă Copo.

El a rememorat performanţele clubului în cei 20 de ani în care a fost patronul acestei grupări de tradiţie:”20 de ani tumultuoşi. Au fost de toate: campionate, cupe şi supercupe câştigate, eşecuri inexplicabile, Europa, necazuri, drame, lacrimi, TAS, zâmbete, veselie, durere, fericire, împliniri, deziluzii, nume consacrate, ‘lupi tineri’ care au confirmat, alţii care nu au confirmat, Galerie, brichete, petarde, arbitri, jandarmi, trofee, aclamaţii, huiduieli, sărutări, îmbrăţişări, steaguri, imnuri, în concluzie Farmecul Vieţii!”.

Citeste mai departe