|vineri, mai 14, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » CONTITECH CAREI A CONSTRUIT O STAŢIE DE AUTOBUZ
  • Urmareste-ne!

CONTITECH CAREI A CONSTRUIT O STAŢIE DE AUTOBUZ 

ContiTech Fluid Automotive România SRL CONTITECH CAREI A CONSTRUIT O STAŢIE DE AUTOBUZ
a construit o nouă stație de autobuz în valoare
de 15.000 Euro. Această investiție s-a efectuat
datorită disfuncţionalităţii în desfăşurarea
fluentă a fluxului autovehiculelor, impunându-se
realizarea unei staţii de autobuz, în afara părţii
carosabile, amenajarea de trotuare şi executarea
unei treceri de pietoni prin marcaj aplicat
pe partea carosabilă, semnalizată cu indicatoare rutiere.

Alveola pentru staţia de autobuz a fost construită în afara părţii carosabile a străzii Mihai Viteazu, având o lăţime constantă de 3,00 m pe o lungime de 7,00 m. Pe direcţia Carei-Satu Mare s-a executat un trotuar cu lăţimea de 1,00 m având aceeași structură rutieră ca partea carosabilă. Marcajul de traversare pentru pietoni are lungimea de 3,00 m, lăţimea de 0,40 m cu interspaţii de 0,60 m.

Investiția face parte din programul de responsabilitate socială a companiei ContiTech și s-a realizat în strânsă colaborare cu primăria municipiului Carei, semn al colaborării de succes între cei doi parteneri sociali.

Până la sfârşitul anului 2012, Continental a investit peste 700 de milioane de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine sapte unităţi de producţie si  trei centre de cercetare şi de dezvoltate în Timişoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi al unui centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz. Continental are în present 12,000 de angajaţi în România.

Cu o cifră de afaceri de 32,7 miliarde de euro în 2012, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de frânare, al sistemelor şi componentelor de propulsie şi de rulare, panouri de bord, soluţii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope şi produse tehnice din elastomeri, Continental îşi aduce contribuţia la siguranţa deplasărilor şi protejează clima. În plus, Continental este un partener competent în comunicarea auto interconectată. Pentru Continental lucrează în prezent peste 177.000 de angajaţi în 46 de ţări.