|duminică, august 1, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Constanţa. Împuşcături, urmărire ca în filme, maşină plină cu aur, într-un flagrant cu final nefericit VIDEO
  • Urmareste-ne!

Constanţa. Împuşcături, urmărire ca în filme, maşină plină cu aur, într-un flagrant cu final nefericit VIDEO 

Polițiști aflați sub acoperire au organizat un flagrant constanta-impuscaturi-urmarire-ca-in-filme-masina-plina-cu-aur-intr-un-flagrant-cu-final-nefericit-video pentru prinderea unor spărgători de locuințe, la Constanţa. Hoții nu s-au lăsat intimidați și, aflați la bordul unui bolid de lux, au dat startul unei curse nebunești prin tot orașul, în încercarea de a scăpa, scrie tvlitoral.ro.

Oamenii legii l-au somat pe șofer să oprească, însă acesta a trecut chiar printre mașinile de teren care au format un blocaj și a continuat să gonească prin oraș. Martorii spun că, la un moment dat, indivizii au aruncat din mașină mai multe scutece de unică folosință pentru bebeluși, în interiorul cărora se afla, de fapt, aur. Cursa s-a încheiat cîteva minute mai tîrziu, după ce bolidul s-a oprit într-un taxi parcat.

Nici măcar cele șase focuri de armă nu i-au oprit pe cei trei bărbați. Aceștia au reușit să se facă nevăzuți printre blocuri, lăsînd-o în urmă pe femeie, dar și bolidul care era plin de bijuterii și monede de aur.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, sub acuzațiile de furt și tăinuire, iar prinderea celorlalte persoane implicate în dosar este doar o chestiune de timp, spun oamenii legii.