|duminică, septembrie 19, 2021
Sunteti aici: Home » Externe » COMANDĂ în IAD. Mamă umilită „şobolan urât şi obez” pe banii ei, după ce a comandat mobilă
  • Urmareste-ne!

COMANDĂ în IAD. Mamă umilită „şobolan urât şi obez” pe banii ei, după ce a comandat mobilă 

Natalie Day, o mamă a trei copii a trăit şocul vieţii,
după ce a comandat o canapea de 500 de lire.
Femeia a primit zeci de mesaje de la firma de
unde comandase mobila, în care era făcută „
şobolan urât şi obez, cadă de untură şi retardată
fără pic de inteligentă sau carieră”, după ce sa
plâns că nu se respectă termenul de livrare.
Mai mult, susține femeia, directorul firmei de la care a cumpărat canapeaua i-a spus c-ar vrea s-o ajute să-şi facă o viaţă şi-i va folosi datele de contact pentru un site de escorte on-line. De asemenea, barbatul i-a spus că o să-i spargă ferestrele casei și c-o să-l bata pe prietenul ei ca să arate mai bine, pentru ca seamana cu ceva desprins din filmele horror.Nu-mi venea sa cred ce citesc, spune femeia. Cu fiecare mesaj pe care-l primeam, groaza mea crestea, pentru ca oamenii astia aveau toate datele mele personale. Ştiau adresa, nume, telefon, absolut totul. Deşi comandasem o canapea de 500 de lire, care nu e tocmai ieftină, eram umilită in halul asta, doar pentru ca am indraznit sa intreb de ce nu mi-a ajuns comanda in timpul promis”, spune femeia.

Intr-un final, comanda a ajuns cu doua zile mai tarziu, iar canapeaua era incompleta. Femeia a trimis inca un mesaj sa intrebe unde sunt picioarele. Raspunsul firmei: „Avem treburi mai importante decat picioarele dumneavoastra”.

Politia a confirmat spusele femeii si a deschis o ancheta pentru a clarifica situatia.