|duminică, septembrie 26, 2021
Sunteti aici: Home » Externe » Clipe ÎNFRICOŞĂTOARE la o fabrică bântuită de fantome. Peste 3.000 de muncitori au protestat, cerând ”exorcizarea fabricii”
  • Urmareste-ne!

Clipe ÎNFRICOŞĂTOARE la o fabrică bântuită de fantome. Peste 3.000 de muncitori au protestat, cerând ”exorcizarea fabricii” 

Peste 3.000 de muncitori dintr-o fabrică
din Bangladesh au început să protesteze violent,
cerând conducerii să “exorcizeze” clădirea,
care ar fi bântuită de o fantomă.
Poliţiştii au fost nevoiţi să intervină cu gaze lacriomogene, pentru a controla muncitorii care începuseră să distrugă fabrica.

Totul a început săptămâna trecută, când o angajată a declarat că i s-a făcut rău după ce a fost atacată de o fantomă, în toaleta fabricii. Zvonul s-a răspândit imediat, toţi muncitorii intrând în panică. Incidente similare s-au mai înregistrat şi la alte fabrici din Bangladesh, mulţi muncitori îmbolnăvindu-se fără o cauză anume.

Autorităţile cred că este vorba de “o isterie colectivă”, fenomen care apare atunci când mai multe persoane încep să se simtă rău din cauza stresului.

Totul se rezolvă, de obicei, cu câteva zile de odihnă şi atenţie din partea medicilor. La fel s-a întâmplat şi în cazul unor fabrici de îmbrăcăminte din Cambodgia, în anul 2011, când peste 1.000 de muncitori s-au îmbolnăvit brusc, deşi nu s-a găsit o cauză medicală.

Citeste mai departe