|sâmbătă, iulie 24, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » CJ ÎNCHIRIAZĂ PARTERUL POLICLINICII VECHI
  • Urmareste-ne!

CJ ÎNCHIRIAZĂ PARTERUL POLICLINICII VECHI 

În şedinţa de astăzi consilierii judeţeni au hotărât DSCF7390
ca jumătate din parterul Ambulatoriului
de pe Gheoirghe Lazăr să fie închiriată pentru
a mai strânge bani la buget.

Vicepreşedintele Mircea Govor a spus că licitaţia va porni de la cel puţin 4000 de euro pe lună, iar cel care va da cea mai mare sumă, acela va câştiga.
Preşedintele CJ Adrian Ştef a mai spus că astfel se va reuşi şi atragerea unor firme puternice care să vină cu aparatură performantă de care Spitalul Judeţean nu dispune la această oră. Printre acestea ar fi: RMN, osteodensitometrie, colonoscop, CT şi mamograf. Tot la parter va funcţiona şi o farmacie, în acelaşi spaţiu care va fi închiriat. Rudolf Riedl, celălat vicepreşedinte, a declarat că suprafaţa totală a spaţiului ce urmează a fi închiriat este de 300 mp.
Tot astăzi, consilierii au retras proiectul de hotărâre referitoare la taxa de curăţenie din spitale. Un alt punct aprobat de pe ordinea de zi a fost cea referitoare la înfiinţarea unui centru de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi. Ştef spune că acest centru va avea 1000 de beneficiari, o capacitate de 36 de persoane iar în instituţie vor lucra 12 oameni. Centru va funcţiona pe strada G. Călinescu nr. 1.