|duminică, august 1, 2021
Sunteti aici: Home » Fashion » Cizme de cauciuc trendy, pentru aceste zile ploioase de toamna – FOTO
  • Urmareste-ne!

Cizme de cauciuc trendy, pentru aceste zile ploioase de toamna – FOTO 


Zilele de toamna cu ploaie si vant rece au inlocuit frunzele fosnitoare si soarele caldut. Ce ne facem cu ploaia, frigul si umezeala care ne expune riscurilor imbolnavirii? Purtam cizme de cauciuc, ca sa ne ferim picioarele de frig si umezeala. Iata cateva cizme de cauciuc trendy, pentru aceste zile ploioase de toamna. Care iti plac?

Cizme de cauciuc sub genunchi

Indiferent de culori sau modelul de sub genunchi (cu manseta, cu blana imitatie), cizmele de cauciuc de lungime medie sunt numai bune de purtat cu o pereche de jeans.

Cizme de cauciuc in culori puternice

Cizmele de cauciuc nu pot fi nici sexy, nici de ocazie, deoarece scopul lor principal este sa te fereasca de umezeala si sa ai picioarele sanatoase, sa nu racesti.

Cu toate astea, daca e nevoie sa poti cizme de cauciuc, pentru ca ploua tare si mult, nu inseamna ca trebuie sa cumperi unele urate. Alege culori vii, care sa te faca sa uiti de ploaie, noroi si frigul ce se apropie.

Cizme de cauciuc cu sosete de lana

Daca esti friguroasa, de fel, cel mai bine este sa optezi pentru niste cizme de cauciuc cu mansete sau chiar soseta interioara din lana. Nu numai ca tin cald si te feresc de guturai, dar izoleaza si mai bine umezeala.

Cizme de cauciuc cu dungi, cadrilate

S-au purtat si anul trecut si inca sunt foarte simpatice. Cum in materie de forma, cizmele de cauciuc nu lasa prea mult loc imaginatiei, poti alege intre modele diferite de talpa, sau modelul imprimat pe ele.

Strica monotonia zilelor ploioase si alunga frigul din suflet cu cele mai simpatice si colorate cizme de cauciuc pe care le poti gasi in magazine.