|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Chevron continuă lucrările de amenajare la Pungeşti. Circulaţia în zonă a fost reluată
  • Urmareste-ne!

Chevron continuă lucrările de amenajare la Pungeşti. Circulaţia în zonă a fost reluată 

Reprezentanții Chevron continuă lucrările de amenajare chevron-continua-lucrarile-de-amenajare-la-pungesti-circulatia-in-zona-a-fost-reluata
a platformei pentru amplasarea primei sonde
de explorare a gazelor de șist la Siliștea,
în comuna vasluiană Pungești.
În zonă se află în continuare efective de jandarmi care asigură liniștea și ordinea publică, dar și câțiva săteni și activiști de mediu care protestează față de decizia companiei de a demara lucrările de explorare.

„Circulația pe drumul județean se desfășoară în condiții normale”, a declarat marți pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, Lucian Modoranu.

Cetățenii din Pungești susțin că așteapă să li se alăture protestatari din mai multe județe din țară.

Drumul care face legătura între Vaslui și Pungești a fost blocat luni, la intrarea în localitatea Siliștea, unde Chevron a deplasat o serie de utilaje în vederea începerii lucrărilor de amenajare a primei sonde de explorare a gazelor de șist din județ. Jandarmii au montat garduri de protecție și nu dau voie nici reprezentanților presei să se apropie de perimetrul în care Chevron a început lucrările. În zonă au fost mobilizate forțe de ordine, jandarmi, polițiști și pompieri.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu