|duminică, septembrie 19, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Cetăţean irlandez venit la Mamaia, agresat de un taximetrist
  • Urmareste-ne!

Cetăţean irlandez venit la Mamaia, agresat de un taximetrist 

Un cetăţean irlandez aflat pe litoralul românesc
a fost înjurat, ameninţat şi lovit de un taximetrist
căruia îi reproşase că l-a transportat pe o rută
ocolitoare şi i-a cerut mai mulţi bani decât ar fi
costat cursa, informează mediafax.ro.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, vineri seară irlandezul, tehnician de lumini la un festival de modă organizat la sfârşitul acestei săptămâni la Mamaia, a plecat cu un taximetru din staţiune, după ce s-a terminat prezentarea de modă, către un local din Constanţa.

Ajuns la destinaţie, irlandezul, care era însoţit de o tânără, nu a vrut să achite costul călătoriei cerut de către taximetrist, respectiv 80 de lei, susţinând că a fost dus pe o rută ocolitoare. Între cei doi a izbucnit o altercaţie, irlandezul fiind înjurat şi ameninţat de către taximetrist, care i-a provocat şi o echimoză la braţul drept. În cele din urmă, ei s-au înţeles asupra unei sume mai mici, iar scandalul a fost aplanat.

Sâmbătă, descoperind echimoza de pe braţ, cetăţeanul irlandez a mers la Poliţia municipiului Constanţa şi le-a spus oamenilor legii ce se întâmplase cu o noapte înainte, dar nu a vrut să depună plângere împotriva taximetristului.

Poliţiştii constănţeni au deschis totuşi o anchetă şi l-au identificat pe taximetrist, fiind făcute cercetări pentru infracţiunea de tulburare a liniştii şi ordinii publice.