|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » Cere 164 de lei pentru noaptea petrecută la hotel în timpul penei de curent
  • Urmareste-ne!

Cere 164 de lei pentru noaptea petrecută la hotel în timpul penei de curent 

Unsprezece persoane s-au adresat până în prezent societăţii Electrica pentru a beneficiaCere 164 de lei pentru noaptea petrecută la hotel în timpul penei de curent de despăgubiri în urma penei de curent care a afectat două treimi din municipiul

Carei în primele zile din acest an.

O careiancă a cerut să fie despăgubită cu suma de 164 de lei, reprezentând contravaloarea unei nopţi petrecute la hotel în timpul penei de curent, ne-a declarat inspectorul şef adjunct al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Vest. În loc să stea acasă, în beznă şi în frig, careianca s-a cazat la un hotel situat în zona centrală a municipiului, care dispunea de un generator de curent propriu. Societatea Electrica a refuzat să deconteze suma de 164 lei, reprezentanţii furnizorului de energie electrică susţinând că nu au bază legală pentru o asemenea despăgubire.

Alţi zece careieni s-au adresat în mod direct societăţii Electrica, solicitând despăgubiri pentru aparatura electrică şi electronică ce a suferit defecţiuni din cauza fluctuaţiilor de tensiune dintre penele de curent. Cererile acestora au fost aprobate de furnizorul de energie electrică.

Cei zece careieni au fost îndemnaţi să-şi înlocuiască aparatura stricată şi să se prezinte la Electrica pentru a li se deconta contravaloarea acesteia, a adăugat inspectorul şef adjunct Maria Pinter.

În timp ce aceşti zece careieni au reuşit să ajungă la o înţelegere pe cale amiabilă cu Electrica, numeroşi alţi locuitori ai municipiului se pregătesc să dea în judecată societatea.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu