|marți, iulie 23, 2024
Sunteti aici: Home » Astrologie » Cele mai groaznice relatii intre zodii
  • Urmareste-ne!

Cele mai groaznice relatii intre zodii 

Relatii intre zodiile Berbec si Scorpion
Desi exista o mare atractie fizica si sexuala intre aceste doua semne ale zodiacului, ambele guvernate de razboinicul Marte si impartasind aceeasi placere pentru emotiile intense, o relatie de lunga durata intre ele ar fi supusa esecului. Ravasit de farmecul misterios al nativului Scorpion, Berbecul, imprudent cum il stim, se poate arunca cu capul inainte intr-o relatie cu acesta. Relatiile intre zodii precum Berbecul si Scorpionul vor debuta cu fluturi in stomac si dragoste inflacarata si vor sfarsi intotdeauna cu dispute aprige pe tema comportamentului exigent si a geloziei Scorpionului. Asa cum apa stinge focul, si Scorpionul, semn de apa, ii va taia elanul Berbecului, semn de foc, prin atitudinea caustica si remarcele incisive.  
Relatii intre zodiile Taur si Varsator
Intre un semn de pamant (Taurul) si unul de aer (Varsatorul) nu poate exista decat o relatie haotica. Reprezentantii celor doua zodii nu vor fi niciodata pe aceeasi lungime de unda din cauza diferentelor ireconciliabile care ii caracterizeaza pe fiecare. Taurul este o persoana organizata, care adora sa planifice lucrurile pana in cel mai mic detaliu: el isi doreste sa formeze cu partenerul un cuplu de durata, viseaza la liniste, stabilitate (chiar rutina) si detesta schimbarile. Imprevizibilul Varsator, dimpotriva, adora schimbarile, nu isi planifica niciodata nimic, iar nevoia de libertate a acestuia se va opune intotdeauna, fara drept de apel, posesivitatii caracteristice Taurului. Relatiile intre aceste zodii se vor sfarsi inevitabil atunci cand Varsatorii se vor simti sufocati, iar Taurii, neintelesi.
Relatii intre zodiile Gemeni si Rac 
O zodie de aer (Gemenii) nu va face niciodata casa buna cu o zodie de apa (Racul), iar motivul este unul cat se poate de simplu: gelosul Rac nu va fi in stare sa ii lase partenerului Gemeni toata libertatea de care acesta are atata nevoie. Cu toate acestea, exista cateva trasaturi de care nativii fiecarei zodii sunt atrasi la partenerii lor: Gemenii pot aduce o nota de fantezie si de optimism in viata Racilor, insa acestia din urma vor avea nevoie, in plus, si de siguranta afectiva, lucru pe care Gemenii nu li-l vor putea oferi. La randul lor, si Racii vor aduce o adiere de romantism in viata Gemenilor, aspect care nu ii va lasa reci pe acestia din urma. Totusi, pentru ca relatiile intre zodiile Gemeni si Rac sa functioneze, va fi nevoie de nenumarate compromisuri, cel mai important fiind acceptarea reciproca a diferentelor dintre ei.
Relatii intre zodiile Leu si Fecioara
Relatiile intre zodii precum Leu si Fecioara, adica intre un semn de foc si unul de pamant, sunt cel mai adesea sortite esecului. Nativul din Fecioara, rezonabil, rezervat, econom, avand un exagerat simt critic, nu va putea face casa buna cu un Leu orgolios, mult prea generos cu cei din jur si destul de cheltuitor, caracterizat de o mare nevoie de a fi admirat. Aparent, o astfel de relatie ar putea functiona, mai ales daca vorbim despre cuplurile formate dintr-o femeie Fecioara si un barbat Leu. Fecioara, asa cum ii sta in fire, se va dedica trup si suflet partenerului Leu si nu il va pune in umbra. Cu toate acestea, mai devreme sau mai tarziu, egocentrismul Leului o va calca pe nervi pe blanda Fecioara, iar deznodamantul va fi acela la care ne asteptam cu totii.

 

Adauga un comentariu