|duminică, iunie 13, 2021
Sunteti aici: Home » Interne » Ceferiştii pichetează Ministerul Transporturilor. Oamenii protestează faţă de privatizarea CFR Marfă
  • Urmareste-ne!

Ceferiştii pichetează Ministerul Transporturilor. Oamenii protestează faţă de privatizarea CFR Marfă 

Zeci de sindicalişti din Federaţia Mecanicilo
de Locomotivă pichetează, la această oră,
Ministerul Transporturilor, protestând
faţă de privatizarea CFR Marfă.

Sindicaliştii afişează bannere şi pancarte cu mesaje printre care „Opriţi privatizarea CFR Marfă” şi „Stopaţi distrugerea căii ferate, vrem subvenţii adevărate”.

Asocierea româno-austriacă Transferoviar Grup – Donau Finanz a anunţat, ieri, că a decis să se retragă din procesul de privatizare a CFR Marfă, anunţând că îşi rezervă dreptul de a contesta procedura la instituţiile abilitate. Compania a precizat că, având în vedere complexitatea procesului şi volumul semnificativ de informaţii care trebuiau analizate pentru realizarea în mod corespunzator a propriei evaluări a CFR Marfă, a depus la Ministerul Transporturilor mai multe cereri de amânare.

Şi OmniTRAX, ieşită din cursa pentru CFR Marfă, a contestat procesul de privatizare şi a cerut reluarea procedurii cu participarea companiei americane, precizând că are nevoie de mai mult timp pentru a efectua un audit profesionist al transportatorului feroviar de marfă.

Citeste mai departe