|vineri, mai 14, 2021
Sunteti aici: Home » LifeStyle » Cea mai noua moda in materie de intinerire
  • Urmareste-ne!

Cea mai noua moda in materie de intinerire 

Nu numai fata si gatul pot trada varsta unei femei,
ci si mainile. O noua tendinta care are succes
in strainatate este liftingul mainilor.
Noua moda de intinerire a pielii mainilor a fost prezentata la cea de-a doua editie dedicata Zilelor Dermatologiei Interventionale desfasurata la Paris, anunta La Depeche.

„In general, femeile se gandesc sa-si protejeze fata si, eventual, gatul, insa mainile sunt expuse mai mult decat acestea”, a afirmat medicul Thierry Michaud, presedinte al grupului Dermatologie Estetica si Corectoare.

Metode adaptate

In urma imbatranirii, pielea mainilor se atrofiaza, devenind mai subtire, vasele de sange sunt mai vizibile, iar de la o anumita varsta apar si petele maronii. Iata de ce liftingul mainilor a devenit o metoda populara in tari precum Franta. Exista mai multe metode folosite de medici pentru a masca semnele imbatranirii mainilor.

Printre acestea se numara crioterapia, tratament care utilizeaza frigul pentru a elimina petele inchise la culoare, acidul hialuronic, care poate umple adanciturile care apar la nivelul mainilor, peeling-ul, folosit pentru regenerarea pielii, precum si lipostructura, interventie efectuata cu anestezie, in cadrul careia se injecteaza in maini grasime prelevata de la nivelul coapselor sau al feselor.